home

tapijt

binnenzonwering

traplopers

karpetten

vloeren

gordijnen en vitrages

schoonloopmatten

openingstijdenVloeren

Marmoleum is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. De vloerbedekking is leverbaar is vele verschijningsvormen: als banenmateriaal, als tegels en als marmoleum click; panelen met een eenvoudig kliksysteem. Het aantal kleurschakeringen is nagenoeg eindeloos. Marmoleum is een vloer die zich overal thuis voelt.

www.forbo-flooring.nl

Novilon vloeren zijn gemakkelijk, duurzaam, comfortabel en mooi. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud. Duurzaam dankzij de sterke toplaag en constructie. Comfortabel dankzij de veerkracht en de warme uitstraling. Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren. Dat maakt Novilon een vloer die alles heeft. 

www.forbo-flooring.nl

Met de vloeren uit de mFLOR collectie kunt u een vloer creŽren, die nauwelijks van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is, maar dan zonder de nadelen. mFLOR vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn alle mFLOR vloeren uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om mFLOR vloeren in vochtige ruimtes, zoals badkamers toe te passen.

www.mflor.nl

Quick-Step heeft voor elke woonstijl de juiste vloer. Planken en tegels. Landhuisdelen of smalle plankjes. Modern en klassiek. Quick-Step is geschikt voor elke kamer en voor iedereen.

www.quick-step.com

De naam Moduleo Global Design Floors staat voor een vernieuwde collectie PVC vloerbedekkingen, Behalve de vertrouwde PVC stroken is deze collectie nu verrijkt met strakke PVC plavuizen. Wederom een eigentijdse collectie, waarmee u gemakkelijk elke gewenste uitstraling en sfeer creŽert.

De Flammert 1001 5854 NA Bergen (L) 0485-341300 info@sandersbergen.nl